Ochrana osobných údajov | Lietajúca Pizza Púchov

Máme otvorené
Zatvárame za 2 hodiny a 1 minútu

Ochrana osobných údajov

Osobné údaje
Poskytnutie informácií a oznámení ohľadom spracúvania osobných údajov

Dotknutá osoba má podľa Nariadenia EÚ tieto práva týkajúce sa ochrany osobných údajov:

 

  • PRÁVO ODVOLAŤ SÚHLAS. Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať súhlas na spracúvanie jej osobných údajov, ak sa osobné údaje spracúvajú na základe udeleného súhlasu. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania vychádzajúceho zo súhlasu pred jeho odvolaním. Dotknutá osoba môže súhlas odvolať rovnakým spôsobom, akým súhlas udelila.
  • PRÁVO PODAŤ NÁVRH NA ZAČATIE KONANIA. Dotknutá osoba má právo podať návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov na Úrade na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, ktorého účelom je zistiť či došlo k porušeniu práv fyzických osôb pri spracúvaní ich osobných údajov.
  • PRÁVO NA PRÍSTUP K OSOBNÝM ÚDAJOM. Dotknutá osoba má právo získať od prevádzkovateľa písomné potvrdenie o tom či sa spracúvajú osobné údaje. Prevádzkovateľ je povinný poskytnúť dotknutej osobe jej osobné údaje, ktoré spracúva.
  • PRÁVO NA OPRAVU OSOBNÝCH ÚDAJOV, NA VYMAZANIE, NA OBMEDZENIE SPRACÚVANIA. Dotknutá osoba má právo na to, aby prevádzkovateľ bez zbytočného odkladu opravil nesprávne osobné údaje, ktoré sa jej týkajú, resp. neúplné údaje doplnil, obmedzil spracúvanie osobných údajov, alebo aby osobné údaje vymazal.
  • PRÁVO NA PRENOSNOSŤ ÚDAJOV. Dotknutá osoba má právo získať osobné údaje, ktoré sa jej týkajú a ktoré poskytla prevádzkovateľovi a má právo preniesť tieto údaje ďalšiemu prevádzkovateľovi, ak je to technicky možné.
  • PRÁVO NAMIETAŤ. Dotknutá osoba má právo namietať spracúvanie jej osobných údajov z dôvodu týkajúceho sa jej konkrétnej situácie vykonávané na splnenie úlohy realizovanej vo verejnom záujme alebo pri výkone verejnej moci zverenej prevádzkovateľovi, alebo na účel oprávnených záujmov prevádzkovateľa, alebo tretej strany vrátane profilovania založeného na týchto ustanoveniach. Dotknutá osoba má právo namietať spracúvanie osobných údajov, ktoré sa jej týkajú, na účel priameho marketingu vrátane profilovania v rozsahu, v akom súvisí s priamym marketingom.
  • AUTOMATIZOVANÉ INDIVIDUÁLNE ROZHODOVANIE VRÁTANE PROFILOVANIA. Dotknutá osoba má právo na to, aby sa na ňu nevzťahovalo rozhodnutie, ktoré je založené výlučne na automatizovanom spracúvaní osobných údajov vrátane profilovania a ktoré má právne účinky, ktoré sa jej týkajú alebo ju obdobne významne ovplyvňujú.

V zmysle čl. 13 nariadenia Európskeho parlamentu a rada EU 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie EU“) a ust. § 19 zákona NR SR č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov (ďalej len „zákon“).

Spoločnosť Kuchta v.o.s , so sídlom Janka Kráľa 1281/56 , 020 01 Púchov, IČO: 36301710, spoločnosť zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu Trenčín, vložka číslo: 10013/R  (ďalej len „prevádzkovateľ“) poskytuje dotknutej osobe tieto informácie a oznámenia:

Prevádzkovateľ osobných údajov:

Spoločnosť Kuchta v.o.s , so sídlom Janka Kráľa 1281/56 , 020 01 Púchov, IČO: 36301710, spoločnosť zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu Trenčín, vložka číslo: 10013/R

Zástupca prevádzkovateľa:

Juraj Kuchta

Zodpovedná osoba:

Juraj Kuchta

Účel a právny základ spracúvania osobných údajov:

Spracúvanie osobných údajov sa vykonáva na základe týchto právnych základov je nevyhnutné:

  • spracovávanie je nevyhnutné na plnenie zmluvy, ktorej zmluvnou stranou je dotknutá osoba alebo na vykonanie opatrenia pred uzatvorením zmluvy na základe žiadosti dotknutej osoby,
  • spracovávanie je nevyhnutné pre nákup tovaru a služieb,
  • spracovávanie je nevyhnutné na účel oprávnených záujmov prevádzkovateľa, a to na účel priameho marketingu,
  • na základe súhlasu dotknutej osoby udeleného na účel registrácie na webových stránkach prevádzkovateľa.

Oprávnené záujmy prevádzkovateľa alebo tretej strany na spracúvanie osobných údajov:

Spracúvanie osobných údajov na účel priameho marketingu sa považuje za oprávnený záujem na spracúvanie osobných údajov prevádzkovateľom v zmysle bodu 47 recitálu nariadenia EU. Dotknutá osoba má právo namietať proti takému spracúvaniu vrátane profilovania, pokiaľ súvisí s takýmto priamym marketingom, bez ohľadu na to, či ide o pôvodné alebo ďalšie spracúvanie, a to kedykoľvek a bezplatne, pričom ak dotknutá osoba namieta spracúvanie osobných údajov na účel priameho marketingu, prevádzkovateľ ďalej osobné údaje na účel priameho marketingu nesmie spracúvať.

Príjemcovia osobných údajov:

Osobné údaje sa budú poskytovať:

  • osobám, ktoré sa budú podieľať na plnení zmluvy uzavretej s dotknutou osobou a ktorým je nevyhnutné,
  • osobe, ktorá vykonáva pre prevádzkovateľa účtovné a daňové služby.

Osobné údaje neposkytneme tretím osobám okrem sprostredkovateľom: Pre našu spoločnosť̌ spracovávajú údaje nasledovní sprostredkovatelia

Peter Vojcík Pit Gallery, J. Kráľa 1269/44, 020 01 Púchov (web)

Informácia o prenose osobných údajov do tretej krajiny alebo medzinárodnej organizácii:

Prevádzkovateľ nezamýšľa poskytovať údaje mimo krajín Európskej únie a krajín, ktoré sú zmluvné strany Zmluvy o založení Európskeho hospodárskeho priestoru. Preto nebudú osobné údaje poskytované do tretích krajín.

Doba uchovávania údajov:

Osobné údaje sa budú uchovávať po dobu trvania zmluvného vzťahu medzi prevádzkovateľom a dotknutou osobou a dobu vyžadovanú právnymi predpismi upravujúcimi archiváciu údajov.

Osobné údaje spracúvané výlučne na účel registrácie na webových stránkach prevádzkovateľa budú spracúvané pod dobu trvania platnosti tejto registrácie.

Osobné údaje potrebné na vykonávanie priameho marketingu budú uchovávané počas trvania oprávneného záujmu prevádzkovateľa na spracúvanie osobných údajov, pokiaľ predtým nedôjde k namietaniu voči ich spracúvaniu dotknutou osobou.

Informácia, či je poskytovanie osobných údajov zákonnou požiadavkou alebo zmluvnou požiadavkou alebo požiadavkou, ktorá je potrebná na uzavretie zmluvy, a o tom, či je dotknutá osoba povinná poskytnúť osobné údaje.

Poskytnutie osobných údajov je zmluvnou požiadavkou a taktiež požiadavkou, ktorá je potrebná na uzavretie zmluvy. Dotknutá osoba nie je povinná poskytnúť osobné údaje.

Informácia o existencii automatizovaného individuálneho rozhodovania vrátane profilovania:

Prevádzkovateľ nevykonáva automatizované individuálne rozhodovanie vrátane profilovania.


Alex Pavlac pred 4 mesiacmi , recenzia z Google
Pizza super, dovoz, prístup a ľudia vynikajúce
Milan Cyprich pred 4 mesiacmi , recenzia z Google
Najlepšia pizza akú poznám. Vždy keď idem okolo Púchova, tak si objednám.
Marek Malo pred 5 mesiacmi , recenzia z Google
Najlepsia pizza v sirokom okoli. Neapolska s hrubsim chutnym cestom je naj. Kvalitne suroviny. Rovnaka chut po X rokoch. Super eshop perfektne a prehladne objednavanie s realnymi fotkami. Perfektny personal. Vzdy ochota a dobra nalada. V posledne mesiace sa mi uz 3 kus zdal moc presoleny a pizzu som tak nikdy nedojedol..
CAR CLINIC plus pred rokom , recenzia z Google
Úžasná pizza. Nič lepšie sa nedá v okolí objednať.
Jakub Kališík pred rokom , recenzia z Google
Úžasná pizza. Nič lepšie sa nedá v okolí objednať.
Veronika Šurjanová pred rokom , recenzia z Google
Naj TOP PIZZA v našom meste, široký výber pizze, rýchly dovoz až domov, ako bonus veľmi milí a ochotní personál. Pizza je vždy cerstvá, teplá, veľmi chutná. Cesto je skvele a akurát, ani hrubé ani tenké. Vyskladať pizzu si môžete aj podľa seba, na výber aj viacero veľkostí. Objednanie cez internet alebo mobil. Chodili sme sem už od čias kedy ešte fungovali ako reštaurácia, časom sa dali už len na ...
Marek Malo pred rokom , recenzia z Google
Najlepsia pizza v sirokom okoli. Neapolska s hrubsim chutnym cestom je naj. Kvalitne suroviny. Rovnaka chut po X rokoch. Super eshop perfektne a prehladne objednavanie s realnymi fotkami. Perfektny personal. Vzdy ochota a dobra nalada.
zimiak toran pred rokom , recenzia z Google
Je to super veľmi dobrá pizza veľa možnosti odporúčam.
Zimdo pred rokom , recenzia z Google
Je to super veľmi dobrá pizza veľa možnosti odporúčam.
Not Dream pred rokom , recenzia z Google
Je to super veľmi dobrá pizza veľa možnosti odporúčam.
Milan Rataj pred rokom , recenzia z Google
Spokojnosť a zaručená kvalita.
Milan Čiernik pred rokom , recenzia z Google
Super pizza.
Marek Hlaváč pred rokom , recenzia z Google
Veľmi chutná pizza, a milý rozvážajúci.
Juraj Flias pred 2 rokmi , recenzia z Google
Jednoducho naj pizza, akú som kedy jedol. Nieje čo riešiť.
Patrik Podmajerský pred 2 rokmi , recenzia z Google
Výborná, ak budem v týchto končinách aj v budúcnosti a príde chuť na pizzu, viem kam sa obrátiť!
Doručenie pizze zvyčajne trvá od dokončenia a odoslania vašej obejdnávky
20
45
minút
22 rokov
Už viac ako 22 rokov pre vás pečieme tú najchutnejšiu pizzu
Akceptujeme tieto strávné lístky Akceptujeme tieto strávné lístky
Rímska
Neapólska
Polmetrová
Jedlo bolo vložené do košíka
Vyberte si aj z našej ponuky nápojov
Kofola Originál 0,25 l
Coca-Cola 0,33l
Sprite 0,33l
Fanta pomaranč 0,33l
Minerálna voda Mitická perlivá 1,5l
Coca-Cola 1,75l
Kofola Originál 1,5 l
Zlatý Bažant Radler 0,0% Citrón 0,5l
Pivo Veľkopopovický Kozel 10° 0,5l
Pilsner Urquel 12° 0,5l
Víno Matyšák biele suché 0,75l
Víno Matyšák červené suché 0,75l
Kofola Originál 0,25 l
1.00 EUR
Limonáda Kofola Original Zloženie: Voda, sirup KOFO, karamel,farbivo E 150d, kyselina citronová, chlorid sodný, esencia pre KOFO – prírodná aróma, estrakt zo sladkého drievka,kofeín, konzervačná látka E211, oxid uhličitý Nutričné hodnoty: Energetická hodnota 136kJ/32kcal, tuky 0,5g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1g, Sacharidy 8g z toho cukry 8g, Bielkoviny 0,5g, Soľ 0,05g
Coca-Cola 0,33l
1.20 EUR
Limonáda s kolovou príchuťou. Sýtená oxidom uhličitým. Zloženie: voda, fruktózo-glukózový sirup, oxid uhličitý, farbivo: E 150d, kyselina: kyselina fosforečná, prírodné arómy vrátane kofeínu. Výživové hodnoty:     100 ml Energia kJ (kcal)   190 (45) Tuky       0 g z toho nasýtené mastné kyseliny       0 g Sacharidy     11,2 g z toho cukry     11,2 g Bielkoviny       0 g Soľ       0 g
Sprite 0,33l
1.20 EUR
Limonáda s citrónovou príchuťou. Sýtená oxidom uhličitým. Zloženie: voda, fruktózo-glukózový sirup, oxid uhličitý, kyselina: kyselina citrónová, sladidlá: acesulfám K, aspartám a neohesperidín DC, regulátor kyslosti: citrany sodné, prírodné arómy: citrónová a limetková. Obsahuje zdroj fenylalanínu. Výživové hodnoty:     100 ml Energia kJ (kcal)    40(9) Tuky       0 g z toho nasýtené mastné kyseliny       0 g Sacharidy      2 g z toho cukry      2 g Bielkoviny       0 g Soľ       0,01 g
Fanta pomaranč 0,33l
1.20 EUR
Limonáda s pomarančovou príchuťou. Obsahuje cukry a sladidlá. Sýtená oxidom uhličitým. Zloženie: voda, fruktózovo-glukózový sirup, pomarančová šťava z koncentrátu (5%), oxid uhličitý, kyseliny: kyselina citrónová a kyselina jablčná, regulátor kyslosti: glukonan sodný, prírodné arómy, sladidlá: cyklamát sodný a sacharín, antioxidant: kyselina askorbová, stabilizátor: guarová guma, farbivo: karotény. Výživové hodnoty:     100 ml Energia kJ (kcal)   121 (28) Tuky       0 g z toho nasýtené mastné kyseliny       0 g Sacharidy       6,9 g z toho cukry       6,9 g Bielkoviny       0 g Soľ       0,02 g
Minerálna voda Mitická perlivá 1,5l
2.00 EUR
Prírodná minerálna voda, stredne mineralizovaná, slabo kyslá, uhličitá, hypotonická, perlivá. ZLOŽENIE: Anióny mg.l-1 Katióny mg.l-1 HCO3- 1 173; Ca2+ 253; SO42- 24,7; Mg2+ 80, Cl- 21,3; Na+ 24,3; NO2- <0,05; K+ 2,1; NO3- 4,02; Mn2+ 0,11 ;F- 0,085; NH4+ <0,02. Skladovať v tmavých, čistých, dobre vetraných priestoroch, bez priameho slnečného žiarenia.      
Coca-Cola 1,75l
2.00 EUR
Limonáda s kolovou príchuťou. Sýtená oxidom uhličitým. Zloženie: voda, fruktózo-glukózový sirup, oxid uhličitý, farbivo: E 150d, kyselina: kyselina fosforečná, prírodné arómy vrátane kofeínu. Výživové hodnoty:     100 ml Energia kJ (kcal)   190 (45) Tuky       0 g z toho nasýtené mastné kyseliny       0 g Sacharidy     11,2 g z toho cukry     11,2 g Bielkoviny       0 g Soľ       0 g
Kofola Originál 1,5 l
2.00 EUR
Limonáda Kofola Original Zloženie: Voda, sirup KOFO, karamel,farbivo E 150d, kyselina citronová, chlorid sodný, esencia pre KOFO – prírodná aróma, estrakt zo sladkého drievka,kofeín, konzervačná látka E211, oxid uhličitý Nutričné hodnoty: Energetická hodnota 136kJ/32kcal, tuky 0,5g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1g, Sacharidy 8g z toho cukry 8g, Bielkoviny 0,5g, Soľ 0,05g
Zlatý Bažant Radler 0,0% Citrón 0,5l
1.50 EUR
Zlatý Bažant Radler 0,0% Citrón. Spojením nealkoholického piva Zlatý Bažant s osviežujúcou limonádou vznikol jedinečný Radler 0,0% – úplne bez alkoholu. Náznak pivnej horkosti, sviežosť citrónu a vôňa chmeľu z neho robia dokonalé osvieženie, ktoré si môžete dopriať nielen pri športe, ale aj za volantom auta. Naše Radlery 0,0% varíme zo 100% prírodných ingrediencií, bez konzervantov a umelých farbív.
Pivo Veľkopopovický Kozel 10° 0,5l
1.30 EUR
Pivo výčapné svetlé 10°. Pasterizované. (0,5l Plech). Zloženie: voda, jačmenný slad, upravený chmeľ. Výživové hodnoty:     100 ml Energia kJ (kcal)   141 (34) Tuky   0 g z toho nasýtené mastné kyseliny   0 g Sacharidy   2,8 g z toho cukry   < 0,5 g Bielkoviny   < 0,5 g Soľ   0 g
Pilsner Urquel 12° 0,5l
2.00 EUR
Pivo Pilsner Urquell Obsah alkoholu: 4,4% obj..Spodne kvasený svetlý ležiak, ktorý vďaka kvalite surovín, vody, vlastnej kultúre pivovarských kvasníc, skúsenostiam niekoľkých generácií plzenských sládkov, ako aj vďaka špecifickému výrobnému postupu získava svoju nezameniteľnú horkú chmeľovú chuť, príjemnú silu a kvalitu. Jačmeň, z ktorého si pivovar vyrobí svoj slad, žatecký chmeľ, mäkká plzenská voda, vlastný kmeň kvasníc spolu s náročnou technológiou trojitého rmutovacieho procesu s priamym ohrevom a najmä láska ľudí k tomu, čo vyrábajú, premenia všetko na pivo so smotanovou krémovou penou, horkastou chuťou vyváženou sladkým karamelovým tónom.ZLOŽENIE Voda,JAČMENNÉ slady,Upravený chmeľ ALERGÉNY Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich
Víno Matyšák biele suché 0,75l
7.00 EUR
Matyšák Bozen podľa momentálnej ponuky: Rizling vlašský - obsah alkoholu 13%, Mulller Thurgau alebo Veltlínske zelené - obsah alkoholu 12%. Zloženie: Víno s chráneným označením pôvodu, akostné, biele, suché, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť. Obsahuje oxid siričitý.
Víno Matyšák červené suché 0,75l
7.00 EUR
Matyšák Bozen podľa momentálnej ponuky: Frankovka modrá alebo Svätovavrinecké. Zloženie: Víno s chráneným označením pôvodu, akostné, červené, suché, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť. Obsahuje oxid siričitý. Obsah alkoholu 13 %
Vyskladať inú pizzu
Objednať túto pizzu
Táto stránka používa na poskytovanie služieb a analýzu návštevnosti súbory cookies. Informácie o používaní našich stránok sú zdieľané so spoločnosťou Google. Používaním týchto webstránok vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies.
Rozumiem